Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ξεροτήγανα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vanilia   
Τετάρτη, 26/02/14
Υλικά
  • 3 Φλιτζάνια αλεύρι γ.ο.χ.
  • 8 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • 4 κουταλιές  σούπας  νερό
  • 3 κουταλιές  σούπας ελαιόλαδο
  • Καλαμποκέλαιο  για  τηγάνισμα

Σιρόπι

  • 1 φλιτζάνι  νερό
  • 1 φλιτζάνι  ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι  μέλι
  • Ξηρούς  καρπούς
  • Σουσάμι καβουρδισμένο
  • Κανέλα
Εκτέλεση
  • Φτιάχνουμε  τη ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για ½ ώρα.
  • Την ανοίγουμε, κόβουμε λωρίδες και τις τηγανίζουμε σε μπόλικο  καυτό  λάδι.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 1836
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 03/03/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός