Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Φιλέτα τόνου μαριναρισμένα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Κυριακή, 03/08/14
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 4 φιλέτα φρέσκο τόνο
  • αλάτι - πιπέρι
  • 1/4 κούπας λάδι

Για τη μαρινάτα 

  • 1/4 κούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη ή 4 κουταλάκια ξερή ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 1/4 κούπας χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
  • Σ' ένα μπολ ανακατέψτε τα υλικά της μαρινάτας.
  • Πλύντε τα φιλέτα του ψαριού και σκουπίστε τα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Τοποθετήστε τα σε γυάλινο σκεύος και περιχύστε τα με τη μαρινάτα, να βραχούν απ' όλες τις πλευρές.
  • Καλύψτε το σκεύος με πλαστική μεμβράνη και αφήστε τα φιλέτα να μαριναριστούν στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Στραγγίστε τα από τη μαρινάτα και αλατοπιπερώστε τα. Ψήστε τα στο γκριλ 8' από κάθε πλευρά.

Μην τα παραψήσετε, γιατί θα στεγνώσουν.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1735
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 05/08/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός