Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψαροκροκέτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από kabmaria   
Πέμπτη, 14/08/14
Υλικά:
  • 1 κιλό μπακαλιάρο
  • 1 φ.κ. λάδι
  • 1 φ.κ. μπύρα
  • 3 αυγά
  • 1 μικρό ματσάκι άνηθο
  • 1 κλωνάρι μαϊντανό
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση :
  • Ξαλμυρίζετε καλά τον μπακαλιάρο για 24-36 ώρες, αφαιρείτε πέτσες και αγκάθια και τον λιανίζετε.
  • Χτυπάτε τα αυγά με το λάδι και την μπύρα, αναμειγνύετε με το μπακαλιάρο και προσθέτετε τον ψιλοκομμένο άνηθο, πιπέρι και λίγο αλάτι.
  • Τηγανίζετε το μείγμα με τη βοήθεια δύο κουταλιών του γλυκού.
Σερβίρετε ζεστές τις κροκέτες με τηγανητές πατάτες και βραστή σαλάτα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 934
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 15/08/14 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός