Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μοσχαράκι με πιπεριές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Δευτέρα, 08/09/14
Υλικά
  • 25 γρ. βούτυρο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 225 γρ. πράσα κομμένα
  • 350 γρ. ψαχνό μαλακό μοσχάρι
  • Από 1 πράσινη, κόκκινη, κίτρινη πιπεριά, κομμένες
  • 4 κουταλιές μπράντι
  • 1 κουταλιά σόγια σός
  • 1 κουταλιά πελτέ ντομάτα
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Λιώνετε το βούτυρο σκόρδου και τηγανίζετε τα πράσα, ώσπου να μαλακώσουν. Κόβετε σε λεπτές φέτες το κρέας και το προσθέτετε στο τηγάνι να τσιγαριστεί και να μαλακώσει.
  • Προσθέστε τις πιπεριές και ανακατέψτε ελαφρά για 2 - 3 λεπτά. Αναμειγνύετε το μπράντι, τη σόγια σός, τον πελτέ, την κρέμα. το αλάτι πιπέρι.
  • Ζεσταίνετε αρκετά χωρίς όμως να αφήσετε την κρέμα να βράσει.

Σερβίρετε με διάφορα λαχανικά και ρύζι ή πατάτες.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3617
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 11/09/14 )