Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Βαρκούλες του περιβολάρη με ζαμπόν και λαχανικά
Βαρκούλες του περιβολάρη με ζαμπόν και λαχανικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 11/09/14
Βαρκούλες του περιβολάρη με ζαμπόν και λαχανικά
Υλικα
  • 250 γραμ αρακα κονσερβα ή κατεψυγμενο, που θα τον βρασετε ομως
  • 150 γραμ ζαμπον κυβακια
  • 150 γραμ γκουντα ή τσενταρ
  • 1 αυγό χτυπημενο
  • Αλέύρι για ολες τις χρήσεις, 2 κουταλια της σούπας
  • 1 φλυτζάνι γιαουρτι
  • 1/2 φλυτζάνι κρεμα γαλακτος
  • Λιγο αλάτι
  • Λιγο αλευρι εξτρα, για το πλασιμο στον παγκο
  • Ζύμη κουρου, ετοιμη ή σπιτικη
Εκτελεση
  • Ανακατευω πρωτα το γιαουρτι, το αυγο, την κρεμα και τα τυρια και προσθετω τα λαχανικα και το ζαμπον.
  • Απλωνω την ζυμη κουρου σε αλευρωμενο παγκο και κοβω με κουπ πατ ή με το χερι. Δημιουργω βαρκουλες.
  • Γεμιζω καθε μια με την γεμιση και τις βαζω σε ταψι με λαδοκολλα ψηνω περιπου 20 λεπτα. Ψηνονται σε φουρνο προθερμασμενο στους 180ο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4902
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 18-03-2015 09:14
 
Ενδείκνυνται για πάρτυ ή τρώγονται μονάχα ζεστά;
 
tamar

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 14/09/14 )