Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κέικ αλμυρό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xabelena   
Τετάρτη, 10/09/14
Υλικά
  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 3 φλιτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 3 αβγά
  • 2 φέτες ζαμπόν κομμένες σε κύβους
  • 2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • Λίγο ξερό ή φρέσκο δυόσμο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  • Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.
  • Χτυπάτε το ελαιόλαδο με το γάλα, προσθέτετε ένα - ένα τα αβγά και στη συνέχεια ρίχνετε σταδιακά το τυρί, το αλεύρι, το ζαμπόν, το δυόσμο και το πιπέρι.
  • Όταν το μείγμα γίνει ομοιόμορφο, το αδειάζετε σε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ και «στρώνετε» την επιφάνεια του.
  • Προαιρετικά, το πασπαλίζετε με λίγο τυ­ρί και το ψήνετε στους 180ο μέχρι να ροδίσει

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3181
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 19-09-2014 13:14
 
Αντικατέστησα το ένα φλυτζάνι κεφαλοτύρι με φέτα, το ζαμπόν με bacon και έγινε φανταστικό.Ευχαριστώ για τη συνταγή.
 
trapoulitsa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 13/09/14 )