Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Τάκος με χοιρινό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από jero   
Παρασκευή, 30/01/15
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 1 κιλο ψαρονέφρι χοιρινό
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι κανονικό ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα τάκος

  • 4 τορτίγιες
  • 160 γρ. μοτσαρέλα σε φετάκια
  • φύλλα πράσινης σαλάτας
  • κρεμμυδάκι φρέσκο
  • μαγιονέζα
  • 1 φλιτζάνι κέτσαπ
  • χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
  • Σε ένα φαρδύ μπολ μαρινάρουμε το ψαρονέφρι με το λάδι, το κρεμμύδι, την πάπρικα, το σκόρδο, το ξίδι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι για 1-2 ώρες. 
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το τηγανίζουμε για 10-15 λεπτά και, όταν κρυώσει, το κόβουμε σε λεπτές φέτες. 
Για τα τάκος 
  • Βάζουμε σε κάθε τορτίγια φετάκια μοτσαρέλα και ψήνουμε στο σε ενα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να λιώσει.
  • Γεμίζουμε με τις φέτες του χοιρινού, το κρεμμυδάκι, τη σαλάτα και σερβίρουμε με κέτσαπ και μαγιονέζα και λίγο χυμό λεμόνι .

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3595
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 03/02/15 )