Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Dukan - Κέϊκ κανέλας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dianeira   
Τρίτη, 24/02/15
Υλικά
  •  3 αυγά χωρισμένα κρόκοι με ασπράδια
  • 2 κσ γλυκαντικό ή ανάλογα την προτίμηση
  • 1/2 φλιτσ.τσαγιού γάλα σε σκόνη
  • 2 κσ πίτουρο βρώμης
  • 1 κσ πίτουρο σιταριού
  • 1 κσ baking powder
  • 1/2 φλ.τσ.γάλα
  • 1 φλ.τσ τυρι κρέμα
  • 2 βανίλιες
  • 1 κγ κανέλα
  • 1 κσ κορν φλαουερ
  • 2 κσ γαλα(εξτρα)
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
  • Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τα ασπράδια το κορν φλαουερ και το εξτρα γάλα. Τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι καλά να γίνουν ένα ομοιόμορφο παχύρευστο μίγμα. Διαλύουμε το κορν φλαουερ στις 2 κσ γάλα και το προσθέτουμε κι αυτό ανακατεύοντας.
  • Με ένα μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα να στέκονται. Ενσωματώνουμε τα ασπράδια στο μίγμα απαλά να μην ξεφουσκώσουν. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι αλουμινίου που έχουμε στρώσει στον πάτο ένα κομάτι λαδόκολλα. Ψήνουμε για μισή ώρα ανάλογα το φούρνο. Δοκιμάστε με την οδοντογλυφίδα να δείτε αν είναι καλά ψημένο.
  • Αφήστε το μισή ώρα να κρυώσει πριν το ξεφορμάρετε.
Βγαίνουν 6 μεγάλα κομμάτια απ'τα οποία το καθένα έχει το 1/6 της ημερησιας δοσης σε πίτουρα, 100ml γάλα, 1/3 κρόκο και 1/6 ανεκτό.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 12464
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 28/02/15 )