Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Σιροπιαστά arrow Φλογέρες με αμύγδαλο και καρύδι
Φλογέρες με αμύγδαλο και καρύδι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από xabelena   
Παρασκευή, 10/04/15
Υλικά
  • 1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά
  • 2 κούπες τσαγιού ψιλοκομμέ­νη καρυδόψιχα
  • 1 κούπες τσαγιού ψιλοκομμέ­νη αμυγδαλόψιχα
  • 1 κούπα τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 1 κουταλιά κανέλα
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 κουτί μαργαρίνη

Για το σιρόπι

  • 3 κούπες τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κούπες τσαγιού μέλι
  • 2 1/2 κούπες τσαγιού νερό
  • 1 ξυλάκι κανέλα
Εκτέλεση
  • Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά εκτός απ' τη μαργαρίνη και το φύλλο μπακλαβά.
  • Βουτυρώνουμε 3 φύλλα και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο. Βάζουμε μια στρώση από τα παραπάνω υλικά τυλίγοντας τα ρολό. Επαναλαμβάνουμε το ίδιο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Βουτυρώνουμε τα ρολά τοποθετώντας τα σε βουτυρωμένο ταψί. Τα ψήνουμε σε μέτρια
  • Φωτιά ώσπου να κοκκινίσουν.
  • Βγάζοντας τα, το κόβουμε σε κομμάτια 8 εκατοστών περίπου. Βράζουμε σιρόπι και περιχύνουμε τις φλογέρες μόλις τις βγάλουμε από τον φούρνο αφήνοντας τες να ποτίσουν καλά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2979
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 14/04/15 )