Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σπαγγέτι puttanesca Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από fabiulus   
Παρασκευή, 24/04/15
Υλικά
  • 300 γρμ. λευκά ή κόκκινα καυτερά Σπαγγέτι
  • 2 κουταλιές Λάδι
  • 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες
  • 1 κουταλιά Κέτσαπ
  • 20 μαύρες, σε φετάκια, Ελιές
  • 1 κουταλιά Ξύδι
  • 1 σκελίδα λιωμένο Σκόρδο
  • 10 φυλλαράκια φρέσκο Βασιλικός
  • 100 γρμ. φιλέ Παρμεζάνα
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο Πιπέρι
Εκτέλεση
  • Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό με 2 κουταλιές λάδι και στραγγίξτε τα.
  • Ζεστάνετε το λάδι στην κατσαρόλα που έβρασαν τα μακαρόνια και ρίξτε μέσα τις αντσούγιες, τον πελτέ ντομάτας, τις ελιές, το ξίδι, το σκόρδο, το βασιλικό κι ανακατέψτε τα επάνω στη φωτιά 1'-2'. Αν χρησιμοποιήσετε άσπρα σπαγγέτι, προσθέστε στη σάλτσα 1 κουταλάκι θρυματισμένες πιπερίτσες τσίλι που θα δώσουν την καυτερή γέυση.
  • Ρίξτε μέσα στη σάλτσα τα μακαρόνια κι ανακατέψτε τα απαλά, να ενωθούν.

Σερβίρετε τα σε ζεστά πιάτα και πασπαλίστε τα με την παρμεζάνα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4489
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 27/04/15 )