Υλικά
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. ξίδι + 2 κ. γ. ξίδι με εστραγκόν
- 1 κ. σ φρέσκο μαϊντανό ψιλ/νο,
- 1/2 κ. σ. χυμός λεμονιού
- 1/2 κ. σ. μουστάρδα Dijon
- 3 φλ. μαγειρευμένο κοτόπουλο σε κύβους
- 1/2 φλ. ρύζι ή ζυμαρικά
- 1 φλ. ντοματίνια
- 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας στραγγισμένες
- 1/2 φλ. τεμαχισμένες ελιές Καλαμών
- 1/3 φλ. σταφίδες
- 1 1/2 κ. σ. κάππαρη.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι, το ξίδι, τον μαϊντανό, τον χυμό λεμονιών και τη μουστάρδα σε μικρό βαζάκι και χτυπάμε ελαφρά το μίγμα. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά βούληση. Σε μια σαλατιέρα προσθέτουμε το κοτόπουλο και το περιχύνουμε με το 1/4 της σάλτσας. Προσθέτουμε το ρύζι βρασμένο al dente σε αλατισμένο νερό. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τις καρδιές αγγινάρας, τις σταφίφες, τις ελιές και την κάππαρη. Περιχύνουμε με την υπόλοιπη σάλτσα και ανακατεύουμε την σαλάτα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 9656 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |