Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καρυδόπιτα Νο.12 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Πέμπτη, 17/09/15
Υλικά:
  • 1 ½ φλιτζ. αλεύρι
  • 1 ½ φλιτζ. ζάχαρη
  • 2 φλιτζ. σιμιγδάλι
  • 5 αυγά
  • 250 γρ. καρύδι τριμμένο
  • 200 γρ. μαργαρίνη
  • 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
Για το σιρόπι:
  • 2 φλιτζ. ζάχαρη
  • 4 φλιτζ. νερό
  • 1 φλούδα πορτοκάλι
  • κανέλα ξύλο
Εκτέλεση:
  • Χτυπάτε τη ζάχαρη με τα αυγά καλά και στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο λιωμένο, το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το καρύδι και το μπέικιν πάουντερ.
  • Ρίχνετε το μίγμα σε λαδωμένο ταψί μετρίου μεγέθους και ψήνετε 35'-40' στους 180° c.
  • Φτιάχνετε το σιρόπι βράζοντας το νερό με τη ζάχαρη. Έπειτα προσθέτετε τα υπόλοιπα συστατικά και αφήνετε να βράσουν.
  • Όταν η καρυδόπιτα μισοκρυώσει, την περιχύνετε με το σιρόπι ζεστό.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1310
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/09/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός