Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σαρδέλα στο τηγάνι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από gabanna   
Πέμπτη, 12/11/15

Ο συγκεκριμένος μεζές είναι Κερκυραϊκός, συνήθως για την ημέρα του Ευαγγελισμού.

Υλικά
  • 1 κιλό σαρδέλα (ή γόπα ή γαύρο)
  • λάδι και αλεύρι για το τηγάνισμα
  • δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • μαύρη σταφίδα
  • ξίδι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  • Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τις καθαρισμένες σαρδέλες.
  • Τις στρώνουμε σε ένα βαθύ ταψί και τις καλύπτουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για μια μέρα στο ψυγείο
Τρώγονται την επομένη σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1782
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 15/11/15 )