Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τορτελίνα καρμπονάρα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από xabelena   
Κυριακή, 06/12/15
Υλικά (για 2 άτομα):
  • 1,5 πακέτο τορτελίνι με γέμιση τυρί
  • 1 κρέμα γάλακτος(1 ποτήρι)
  • Μαγιονέζα(5 κουταλιές σούπας)
  • Ζαμπόν 10 φετες
  • Μπεϊκον 10 φετες
  • Μανιτάρια (Όσα προτιμάτε)
  • 400 γραμάρια Γκούντα Ολλανδίας
  • 2 Πήλινα για τον φούρνο
Εκτέλεση:
  • Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Βάζουμε τα τορτελίνια να βράσουν για 8 λεπτά (όχι παραπάνω γιατί βράζουν και στον φούρνο)
  • Παίρνουμε την κρέμα γάλακτος την βάζουμε σε ένα μπόλ,και βάζουμε τις 5 κουταλιές μαγιονέζα και το ανακατεύουμε.
  • Παίρνουμε το ζαμπόν και το μπείκον και τα κόβουμε λωρίδες μικρές και το ρίχνουμε στην,
  • άσπρη σάλτσα.
  • Παίρνουμε λίγη απο την γκούντα Ολλανδίας,και την τρίβουμε στο μείγμα αλλαντικών και της άσπρης σάλτσας μας.
  • Μετά τα μανιτάρια τα ψιλοκόβουμε,και τα ρίχνουμε στην σάλτσα και έτσι όπως είναι τα ρίχνουμε ένα ανακάτεμα.
  • Μόλις βράσει το τορτελίνι μας το ρίχνουμε στα πήλινα, απο πάνω το μειγμα σάλτσας και αλλαντικών, και τέλος ρίχνουμε την τριμμένη γκούντα μας απο πάνω, και το αφήνουμε για 15 λεπτά 

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1316
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/12/15 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός