Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μανιτάρια στιφάδο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από kabmaria   
Τετάρτη, 27/01/16
Υλικά:
  • 2 ντομάτες κόκκινες ψιλοκομμένες
  • ½ κιλό κρεμμύδια κομμένα φέτες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 φλιτζάνι ξύδι
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 1 ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο αλάτι
  • λίγο χοντρό πιπέρι
Εκτέλεση:
  • Βάζετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι να μαραθεί με το λάδι για 5 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτετε τα μανιτάρια κομμένα στα δύο και ανακατεύετε για 5 λεπτά περίπου.
  • Στη συνέχεια προσθέτετε το ξύδι,το σκόρδο,την ντομάτα,αλάτι-πιπέρι,την κανέλα,τη δάφνη,το ανάλογο νερό,και αφήνετε να βράσουν για 1 ώρα περίπου,χωρίς να τελειώσει το ζουμί τους.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1157
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 31/01/16 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός