Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Γλυκά Ψυγείου arrow Κορμός λευκής σοκολάτας με καρύδα, βύσσινα και λικέρ
Κορμός λευκής σοκολάτας με καρύδα, βύσσινα και λικέρ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από Lydia   
Παρασκευή, 13/07/07
Υλικά
  • 200 γρ. becel (για την χοληστερίνη των πεθερικών μου)
  • 2 λευκές κουβερτούρες από 90 γρ. η κάθε μία
  • 1 ζαχαρούχο γάλα light 380 γρ.
  • μπισκότα τετράγωνα με γεύση κανέλα (με το μάτι πρέπει να ήταν 2
  • κουτιά/ η έαν θέλετε πιο διαιτητικά βάλτε digestive light
  • 100 γρ. τριμμένη καρύδα
  • 3 σφηνάκια σπιτικό λικέρ βύσσινο
  • 150 γραμμάρια κεράσια κομμένα σε μισά
Ετοιμασία
Σε μπέν μαρί έλιωσα το becel και τις κουβερτούρες.
Μόλις λιώσουν τα έβγαλα από την φωτιά και προσθέσα το
ζαχαρούχο. Μετά προσθέσα τα μπισκότα σπασμένα και όχι
θρυμματισμένα. Αμέσως μετά έριξα την καρύδα, το λικέρ και τα
βύσσινα.
Αφήσα το μείγμα να κρυώσει για λίγο, το έριξα στην μακρόστενη
φόρμα του κείκ και κατάψυξη. Φωτό θα βγάλω σήμερα (εάν υπάρχει ακόμα το γλυκό και θα κάνω update στο post.

Μιαμ... και από γεύση και από εμφάνιση.

Καλή Επιτυχία
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 16762
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 25/02/10 )