Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Φωλιές Καταϊφι αλμηρές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από babakoulina   
Τρίτη, 24/05/16
Υλικά
  • 300 γρ.φύλλο καταΐφι
  • 300 γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 200 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 3 αυγά
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Απλώνετε το κανταΐφι και το ξαίνετε να πάρει όγκο. Γυρίζοντάς το κυκλικά, φτιάχνετε 12 φωλιές και τις τοποθετείτε σε πυρίμαχο ταψί καλά βουτυρωμένο.
  • Τις περιχύνετε με το υπόλοιπο βούτυρο. Σ' ένα μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και αλατοπίπερο και προσθέτετε τα 2/3 από την τριμμένη κεφαλογραβιέρα και το ζαμπόν και το μαϊντανό. Ανακατεύετε και γεμίζετε τις φωλιές με το μείγμα.
  • Από πάνω μοιράζετε τις πιπεριές και την υπόλοιπη κεφαλογραβιέρα. Ψήνετε 20'-25' στους 200ο C, μέχρι να ροδίσουν.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2328
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/06/16 )