Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σπανάκι σοταρισμένο με Φέτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Παρασκευή, 27/05/16
Υλικά
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 150 γρ. Φέτα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σούπας Κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Σε μία κατσαρόλα με βρασμένο νερό ρίχνετε το καθαρισμένο σπανάκι για 5 λεπτά. Κατόπιν, το βγάζετε και το στραγγίζετε καλά. Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο κι έπειτα σοτάρετε το κρεμμύδι, βάζετε και το σπανάκι, το αλάτι, το πιπέρι. Τα αφήνετε για 5 λεπτά στη φωτιά.
  • Ύστερα, εκτός φωτιάς, ρίχνετε την Κρέμα γάλακτος, τοποθετείτε τα υλικά σε πυρίμαχο σκεύος, τα βάζετε στο φούρνο για 5 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου, αφού ρίξετε τη Φέτα σε κύβους, μέσα και έξω απ' το σπανάκι.

Προαιρετικά, με το κρεμμύδι μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένο μπέικον.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1159
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 18/06/16 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός