Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πιπεριές κέρατα γεμιστές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 10
Έχει υποβληθεί από vago   
Παρασκευή, 13/07/07
img_1754_400
Υλικά :
  • 15 πιπεριές κέρατα
  • 200 γραμ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • διάφορα κίτρινα τυριά τρμμένα (ενταμ, γκούντα, μιλνερ κλπ)
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση :

Πλένω καλά τις πιπεριές.
Κόβω το κοτσάνι και το επάνω μέρος και το κρατάω ώστε να χρησιμοποιηθεί για καπάκι. Αδειάζω τις πιπεριές από τα σπόρια.
Τις γεμίζω εναλλάξ με λίγο τυρί, λίγο μπέικον και επαναλαμβάνω μέχρι να γεμίσουν τελείως. Κλείνω με το καπάκι και στερεώνω με μια οδοντογλυφίδα.
Τοποθετώ σε πυρέξ και προσθέτω την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και λίγο αλάτι. Ψήνω μέχρι να ροδίσουν.
Καλη επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 21334
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 14-07-2007 12:49
 
να πω και εγω τη δικη μου ιδεα για τις γεμιστες πιπεριες. 
εγω συνηθως τις γεμιζω οπως ακριβως η βαγγο τυλιζω στη καθεμια γυρω γυρω μια φετα μπεικον και τις βαζω στο φουρνο σε πυρεξ χωρις την κρεμα γαλακτος.μολις λιωσουν τα τυρια και ξεροψηθει το μπεικον ειναι ετοιμες πολυ ωραιο ορεκτικο για τραπεζι
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 04/06/10 )