Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πουλερικά και κυνήγι arrow Κοτόπουλο με μανιτάρια και μπαζμάτι
Κοτόπουλο με μανιτάρια και μπαζμάτι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από dabalia   
Κυριακή, 01/01/17
Υλικά
  • 3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • Μανιτάρια κονσέρβα
  • Κάρυ
  • Αλάτι, μαύρο πιπερι, κόκκινο πιπέρι
  • 6 κουταλιές αλεύρι
  • 2 σκελίδες σκορδο
  • 2 ντομάτες
  • 1 κρεμμυδακι
  • Φρέσκο μαιντανο
  • Ρύζι μπασμάτι
  • Μαύρες σταφίδες
Εκτέλεση
  • Βράζουμε καλά τα φιλέτα με το κρεμμύδι (ολόκληρο), αλάτι και πιπέρι.
  • Αφού ετοιμαστούν, σουρώνουμε αφήνοντας στη κατσαρόλα τα φιλέτα και λίγο από το ζουμί τους. (Το υπόλοιπο δεν το πετάμε).
  • Κόβουμε το σκόρδο και τη ντομάτα σε κύβους και σοτάρουμε για λίγο.
  • Βάζουμε μπόλικα κόκκινο πιπέρι και κάρυ γυρίζοντας ταυτόχρονα συνεχώς τα φιλέτα για να πάρουν χρώμα και ρίχνουμε το ζουμί που περίσσεψε και τα μανιτάρια ολόκληρα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 40 λεπτά περίπου.
  • Βράζουμε το ρύζι μπασμάτι για 11 λεπτά μαζί με τις σταφίδες και χωρίς καθόλου βούτυρο ή αλάτι.

Σερβίρουμε στη μέση του πιάτου το φιλέτο και γύρω-γύρω το ρύζι.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3005
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 22/01/17 )