Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κοτόπουλο μπύρας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nababy   
Κυριακή, 15/01/17
Υλικά
  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 1 κουτάκι μπύρας
  • 2 μεγάλα κρεμμυδια ψιλοκομμένα
  • 1-2 κουταλιές κόρν φλάουρ
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπερι
Εκτέλεση
  • Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου καλά (όχι όλα μαζί) από όλες τις μεριές και τα βάζουμε σε μία πιατέλα.
  • Στο ίδιο σκεύος τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε (αν χρειάζεται) λίγο λάδι, το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι και την μπύρα.
  • Αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά (αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό).
  • Οταν το φαγητό μας είναι σχεδόν έτοιμο, βγάζουμε λίγη από την σάλτσα του, διαλύουμε μέσα το κόρν φλάουρ, το προσθέτουμε στο κοτόπουλο και το αφήνουμε να βράσει ακόμη λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Συνοδεύει θαυμάσια το άσπρο ρύζι


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 673
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 22/01/17 )