Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σνακ με τυρί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Jabe   
Τρίτη, 29/11/16
Υλικά:
  • έτοιμη ζύμη σφολιάτα
  • τριμμένο τυρί
  • πάπρικα
  • 2 αβγά
Εκτέλεση:
  • Ξεπαγώνουμε τη ζύμη. Το πάχος της πρέπει να είναι περίπου 3 χιλιοστά.
  • Την απλώνουμε σε λεία επιφάνεια. Χτυπάμε τα αβγά και «περνάμε» την επιφάνεια της ζύμης.
  • Ανακατεύουμε το τριμμένο τυρί με την πάπρικα και ρίχνουμε το μείγμα αυτό πάνω στη ζύμη να πάει παντού. Περνάμε απαλά τον πλάστη πάνω από το τυρί για να «κολλήσει» με τη ζύμη.
  • Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια 2,5 Χ 15 εκατοστά περίπου, τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν στο ψήσιμο, τα ραντίζουμε με λίγο νερό και τα βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.
  • Ψήνουμε για 5 λεπτά στους 200C και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά στους 180C.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1382
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 22/01/17 )