Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Διεθνής Κουζίνα arrow Σος παρμεζάνας Αλφρέντο - Alfredo sauce (για μακαροναδες)
Σος παρμεζάνας Αλφρέντο - Alfredo sauce (για μακαροναδες) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 20/05/18
Συστατικά:
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 220 γρ. τυρί κρέμα
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • 500 ml γάλα
  • 200 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Φρέσκο αλεσμένο  πιπέρι
Οδηγίες:
  • Λιώστε το βούτυρο σε μια μεσαία, μη κολλητική κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέστε τυρί κρέμα και σκόνη σκόρδου, ανακατεύοντας με σύρμα μέχρι να μαλακώσει.
  • Προσθέστε γάλα, λίγο κάθε φορά, ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Προσθέστε την παρμεζάνα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3288
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 04/06/18 )