Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Blog συνταγές μελών arrow Croque TOAST brocoli JAMBON AND EMMENTAL
Croque TOAST brocoli JAMBON AND EMMENTAL Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 17/06/18
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ  ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ ΣΥΝΑΜΜΑ  ΤΟΣΤ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ   ΜΕΤΑΦΟΡΑς  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ  YPEROXO ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ CHEF CLUB  
ΥΛΙΚΑ
  • μετριο μππροκολο  πλυμμενο στεγνωμενο και τριμμενο στον τριφτη του κολοκυθιού να γινει κονη εκτοσ από τον χοντρο κορμο.
  • αυγα  ολοκληρα  κτυπημένα   που τα προσθετω στο μπροκολο
  • αλατι πιπερι και γλυκεια παπρικα στις αναλογεσ ποσοτητεσ που εοιθυμουμε  κεσα στο μειγμα  οπωσ επισησ και
  • 2 --3 χουφτες τριμμενο τυρι  κιτρινο    2 μεγαλες  κουταλιες σουπας αλευρι και ανακατεύουμε όλα μαζι  πολύ καλα. . σε εν πιατακι  εχουμε  2φετες λεπτες ντοματας φρεσκιες,2 φετες  ζαμπον  η γαλοπούλας, και 2 φετες τυρι ου τοστ κιρτινο  εμμενταλ
  • ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  •  Αφου ανακατεψουμε καλα το μειγμα του κολοκυθιού , βαζουμε το τηγανι στην φωτια  και  παιρνουμε  2  μεγαλες κουταλιες από αυτό το μειγμα  και τις ριχνουμε αραια στο τηγανι.
  •  ΜΕ ΜΙΑ  ΠΛΑΚΕ ΤΡΥΠΗΤΗ  ΚΟΥΤΑΛΑ   πιεζουμε  τις κουταλιες με το μειγμα  να πλατυνουν και να γινουν τετράγωνες η κάθε μια σαν  φετες του τοστ.
  • Ττις αφήνουμε να ψηθουν να ροδισουν ελαφρα  διορθώνοντας το σχημα τους  ναναι ομοιο.  μετα  με την ιδια πλακε κουταλα   ξεκολλαμε με προσοχη  τις  φετες αυτές  που θα προκυψουν και τις  γυριζουμε να ψηθουν και από την άλλη πλευρα.
  • Όταν γινει αυτό  αποσύρουμε από την φωτια  και επανω στην μια φετα  απλωνουμε το  ζαμπον η γαλοπουλα  την ντοματουλα και την φετα του τυριου  στο ένα κομματι και σκεπαζουμε με το άλλο  που ξεκολλήσαμε. εται γινεται ένα τοστ  το ξαναβαζουμε στην φωτια και το πιεζουμε με την κουταλα ελαφρα  να  λιωσει  το τυρι και είναι ετοιμο σε  1/2 λεπτο για σερβίρισμα!

                                               ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΠΟΛΛΕς ΦΩΤΟς  ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥς  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙς ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ.... SORRY!

Μπορειτε να  δειτε τις εικονες και την  παραπανω συνταγή  που εχω ανεβασει στο forum  στην ενοτητα  ΤΙ ΘΑ  ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ  ΣΤΙΣ  17-6-2018 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1469
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 11/03/20 )