Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Blog συνταγές μελών arrow Εύκολες & sauce!
Εύκολες & sauce! Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pitalover   
Τρίτη, 04/12/18

Είστε έτοιμοι να μάθετε τρεις συνταγές μας για έξτρα απολαυστικές sauce που γίνονται στο πι και φι;

Sauce μουστάρδας (ιδανική για τα sandwich που φτιάχνετε με πιτούλες Elviart)

Χρειάζεστε:

  • 1 γιαούρτι στραγγιστό
  • 4- 5 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • λίγο μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σκόρδο σε σκόνη

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και... έτοιμη!

Sauce για σαλάτα του σεφ

Χρειάζεστε:

  • 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και... έτοιμη!

Μόλις ετοιμάσετε τη σαλάτα σας, μην ξεχάσετε να προσθέσετε μικρά ψημένα κομμάτια πίτας Elviart για ακόμα… περισσότερη απόλαυση!

Sauce τσένταρ για τηγανητές πατάτες

Χρειάζεστε:

  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
  • 1 ½ κούπα γάλα φρέσκο
  • 1 κούπα τριμμένο τσένταρ
  • αλάτι
  •  πιπέρι

Βράζετε το γάλα σε χαμηλή φωτιά. Σε ένα άλλο κατσαρολάκι, επίσης, σε χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι και τα χτυπάμε με το σύρμα. Προσθέτετε το ζεστό γάλα και σιγοβράζετε για 5΄ μέχρι να πήξει το μείγμα. Το βγάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε λίγο λίγο το τσένταρ μέχρι να λιώσει, αλατοπιπερώνετε και απολαμβάνετε!

Θυμηθείτε μας. Όπως λιώνει η sauce τσένταρ στις πατάτες σας, έτσι θα λιώσετε και εσείς εάν τις συνδυάσετε και με αφράτες πιτούλες Elviart!

Δεν είναι πολύ εύκολες και γρήγορες οι συνταγές μας για sauce; Παρέα με τις αφράτες, μυρωδάτες πίτες Elviart της επιλογής σας, είναι σίγουρο ότι θα γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια!

Καλή σας όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 1242
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 11/03/20 )