Υλικά - 125 γρ. φιλέτο σολομού καπνιστό,
- 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
- 75 γρ. γιαούρτι στραγγιστό,
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλ/νο,
- 1 κ.σ. άνηθο ψιλ/νο,
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού.
Εκτέλεση Λιώνουμε με το πιρούνι τον σολομό και τον ανακατεύουμε με το βούτυρο και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό, τον άνηθο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί. Διακοσμούμε την επιφάνεια με φύλλα άνηθου και μαϊντανού. Το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Σερβίρετε με ψημένο ψωμί. Ιδανικό για καναπεδάκι. Εναλλακτικά
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το γιαούρτι με κρέμα γάλακτος μαγειρικής, χτυπημένη όμως καλά στο μίξερ. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4674 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |