Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πατέ καπνιστού σολομού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Maria   
Τρίτη, 24/07/07
Υλικά
  • 125 γρ. φιλέτο σολομού καπνιστό,
  • 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
  • 75 γρ. γιαούρτι στραγγιστό,
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλ/νο,
  • 1 κ.σ. άνηθο ψιλ/νο,
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού.
Εκτέλεση

Λιώνουμε με το πιρούνι τον σολομό και τον ανακατεύουμε με το βούτυρο και το γιαούρτι. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό, τον άνηθο και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί. Διακοσμούμε την επιφάνεια με φύλλα άνηθου και μαϊντανού.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Σερβίρετε με ψημένο ψωμί. Ιδανικό για καναπεδάκι.

Εναλλακτικά
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το γιαούρτι με κρέμα γάλακτος μαγειρικής, χτυπημένη όμως καλά στο μίξερ.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4674
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 24-07-2007 13:21
 
ΜΑΡΙΑ αν θες να γραφης και την πηγη απο την οποια πηρες τη συνταγη,μια και ειπαμε να γραφετε αν δεν ειναι δικη μας .Οντως ειναι καταπληκτικες ολες που δημοσιευσες. :roll
 
LITSA5
2. 24-07-2007 14:03
 
H πηγή της συνταγής:  
http://www.vulpeabucatar.com/retete/aperitive/patesomonafumat/index.html
 
Maria

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 20/08/07 )