Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Φέτες σοκολάτας και καρύδας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από anthi   
Πέμπτη, 26/07/07

Υλικά (για 24 κομμάτια)

  • 180 γρ. μπισκότα ολικής άλεσης
  • 1 φλιτζ. καρύδια
  • 1/4 φλιτζ. ζάχαρη
  • μία πρέζα αλάτι
  • 1/2 φλιτζ. βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένα
  • 1 φλιτζ. τριμμένη καρύδα
  • 1/2 φλιτζ. κομματάκια σοκολάτας (chocolate chips)
  • 1 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα, συμπυκνωμένο
Εκτέλεση
Θρυμματίζετε καλά τα μπισκότα και κόβετε τα καρύδια σε μικρά κομμάτια. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.
Αναμειγνύετε σε μπολ τα θρυμματισμένα μπισκότα, τη ζάχαρη, το αλάτι και το λιωμένο βούτυρο. Μεταφέρετε το μείγμα σ' ένα πυρίμαχο σκεύος 23 εκ. και το πιέζετε με τα δάχτυλα σας, ώστε να στρωθεί ομοιόμορφα στη βάση του. Πασπαλίζετε με την καρύδα το μείγμα των μπισκότων και έπειτα προσθέτετε τα κομμάτια σοκολάτας. Ρίχνετε το γάλα και πασπαλίζετε με τα καρύδια.
Τοποθετείτε το πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο και ψήνετε το γλυκό για 30 λεπτά. Το αναποδογυρίζετε σε σχάρα, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε φέτες.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6309
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 27-07-2007 10:32
 
αυτο πρεπει να ειναι υπεροχο. 
μπραβο ανθη πολυ ωραια ιδεα
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 20/08/07 )