Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σούπα λάχανο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 21/05/07
Υλικά:
2 φλυτζάνια τσαγιού λάχανο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
15 φλυτζάνια τσαγιού νερό
1/2 κουταλιά άνιθο
1/2 φλυτζανιού βούτυρο
λουκανικάκια Φραγκφούρτης
αλάτι και πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Βάζετε λίγο νερό να βράσει και ζεματάτε το λάχανο
Βγάζετε το λάχανο
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
Ρίχνετε το νερό, και αφού βράσει προσθέτετε τον άνιθο, το λάχανο, τα λουκάνικα, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου.
Σερβίρεται ζεστή
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός