Υλικά - 5 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 και μισό φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι καλαμποκελαιο
- 2 φλιτζάνια χυμός πορτοκάλι
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- ¾ κουταλάκι του γλυκού κανέλλα
- 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
- 1 φλιτζάνι καρύδι τριμμένο ψιλό
- 3 κουταλιές της σούπας σταφίδες(αφού τις έχουμε μουλιάσει λίγο στο νερό να φουσκώσουν και μετά τις έχουμε σταγγιξει καλά τις ανακατεύουμε με λίγο αλευρι ώστε όταν τις προσθέσουμε στο μίγμα να μην πάνε όλες κάτω κάτω)
Εκτέλεση
- Χτυπάμε καλά το λάδι με τη ζάχαρη.
- Μετά προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά δηλαδή την πορτοκαλάδα σιγά σιγά μαζί με το αλεύρι και έπειτα όλα τα άλλα.
- Βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα
- Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Αν θέλουμε πασπαλίζουμε αφού κρυώσει με άχνη ζάχαρη.
Kαλή Επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (23) | Εμφανίσεις: 32829 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |