Υλικά : - κόκορας (ή κοτόπουλο)
- 3 πράσσα ψιλοκομμένα
- 3 καρότα ψιλοκομμένα
- 8-10 μικρά κρεμμύδια
- 1/2 κιλό κρασί κόκκινο(γλυκό κατα προτίμηση)
- 2 φύλλα δάφνης
- Μπαχάρι τριμμένο
- Θυμάρι
Εκτέλεση : - Βάζω όλα τα υλικά σε μπώλ απο βραδύς.
- Βγάζω το κοτόπουλο και το τσιγαρίζω με λίγο αλεύρι και λίγο λάδι.
- Το αφήνω να ψηθει περίπου τη 1 με 1 1/2 ώρα (αν χρειαστεί υγρά συμπληρώνουμε λίγο λίγο κρασί απο το μείγμα).
- Όταν κοντεύει να γίνει ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά(αφού τα στραγγίσουμε), προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι(με προσοχή το πιπέρι γιατί στο μείγμα είχαμε βάλει μπαχάρι) και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει και να δέσει η σάλτσα του.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 12383 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |