Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Γλωσσάρι
Γλωσσάρι μαγειρικών όρων.

Να αρχίζει από Να περιέχει Ακριβής όρος

Υποβολή όρου
Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω

Α λα μενιέρ (a la meunière)Γαλλικός όρος μαγειρικής για μια σάλτσα βουτύρου που ετοιμάζεται με διαυγές βούτυρο (beurre clarifie) που καίγεται και κατόπιν αρωματίζεται με μαϊντανό ψιλοκομμένο και χυμό λεμονιού. Συνοδεύει άριστα ψάρια (ιδίως γλώσσα) ψητά ή ποσέ ή στον ατμό.
 


Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω