Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Γλωσσάρι
Γλωσσάρι μαγειρικών όρων.

Να αρχίζει από Να περιέχει Ακριβής όρος

Υποβολή όρου
Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω

ΣαφράνΟ γνωστός κρόκος Κοζάνης ή ζαφορά. Είναι οι αποξηραμένοι στήμονες του φυτού κρόκος. Χρησιμοποιείται σαν φυσική χρωστική ουσία για το χρωματισμό βουτύρου και άλλων προϊόντων. Δίνει επίσης άρωμα και χρώμα στο διάφορα φαγητά κυρίως με ρύζι. Πωλείται και σε μορφή σκόνης.
 


Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω