Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Γλωσσάρι
Γλωσσάρι μαγειρικών όρων.

Να αρχίζει από Να περιέχει Ακριβής όρος

Υποβολή όρου
Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω

ΣοτάρισμαΗ πιο συνηθισμένη διαδικασία που ακολουθείται πριν το κυρίως μαγείρεμα, ειδικά αν πρόκειται για Ελληνική κουζίνα. Σε ελαιόλαδο που έχει ζεσταθεί, προσθέτουμε κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το υλικό που θα μαγειρέψουμε. Αφήνουμε μέχρι να πάρει ρόδινο χρώμα
 


Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω