Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Γλωσσάρι
Γλωσσάρι μαγειρικών όρων.

Να αρχίζει από Να περιέχει Ακριβής όρος

Υποβολή όρου
Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω

Χρένο (Rorseradish ή Armoracia rusticanaΑνήκει στην οικογένεια του λάχανου. Είναι μια καφέ κυλινδρική ρίζα που μοιάζει με την παστινάκη, έχει σάρκα με χρώμα υπόλευκο, είναι σκληρή και συνήθως τρίβεται πριν χρησιμοποιηθεί. Έχει γεύση δυνατή, καυτερή, με χαρακτηριστικό άρωμα. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στη μαγειρική και είναι η βάση της σάλτσας χορσράντις.
 


Όλα | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | L | M | O | P | Q | R | S | T | Ά | Α | Β | Γ | Δ | Έ | Ε | Ζ | Θ | Κ | Λ | Μ | Ν | Ξ | Ο | Π | Ρ | Σ | Τ | Φ | Χ | Ψ | Ω