Έφτιαξα τις μπριζόλες σχάρας Hambo specials, που μαρινάρουμε με ροδέλες κρεμμυδιού. Τι να πώ; Καταπληκτικές, με μια ιδιαίτερη γεύση και πολύ μαλακές!!
Και χτές δοκίμασα το συκώτι που άφησα στο γάλα, και το οποίο έγινε πολύ μαλακό και φυσικά δεν πάθαμε απολύτως τίποτα
![up](https://www.greekmasa.gr/forum/Smileys/Tranquility/thumbsup.png)
Μπράβο Hambo είμαι θαυμάστρια των συνταγών σου, παρόλο που είμαι παλιά και έμπειρη μαγείρισα
![Ντροπή](https://www.greekmasa.gr/forum/Smileys/Tranquility/blush.png)