Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Ιούνιος 04, 2024, 00:01:00 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Γενική συζήτηση
Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
«
1
2
Αποστολέας
Θέμα: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς? (Αναγνώστηκε 12544 φορές)
Απάντηση #15
«
στις:
Οκτώβριος 26, 2009, 22:41:15 μμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Aχ μπραβο βρε Γιαννα!!Να εισαι καλα!
Ναι το ξερω οτι δεν ειναι ανθυειγινο και απο γευση μια χαρα ειναι σκιζουν αλλα ηταν αισθητικο το θεμα μου..
Τελικα ειχα δικιο κατι συνεβαινε...
Θα εφαρμοσω αμεσα τις συμβουλες σου!!Χιλια Ευχαριστω!
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #16
«
στις:
Οκτώβριος 26, 2009, 22:57:36 μμ »
YANNA
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 874
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Αυτό είναι Μαργαρίτα.
Καλή μου Φαίη δεν είναι το σκεύος που κάνει τη διαφορά. Ανέφερα το πυρέξ γιατί εμένα με βολεύει να το βάζω στο ψυγείο με όσους ντολμάδες περισσέψουν μετά.
Νομίζω όμως ότι όσο μένουν στο ζουμί τους και αλλάζει το χρώμα τους, και βαραίνει το φαγητό αλλά κυρίως μυρίζει πιο εντονα το λάχανο. Χώρια που φτιάξεις και μια ωραία σάλτσα
αυγολέμονο χωριστά που ζεσταίνεται πολύ καλύτερα αν τους σερβίρεις ακόμα και την άλλη μέρα.
Καταγράφηκε
Απάντηση #17
«
στις:
Οκτώβριος 26, 2009, 23:08:14 μμ »
Faye
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.940
Μέλος από: Ιαν, 2009
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Κατάλαβα Γιάννα μου τη διαφορά.
Σ ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές
Καταγράφηκε
Χαμογελάτε!!! Κάνει τους άλλους ν ανησυχούν.....
Απάντηση #18
«
στις:
Οκτώβριος 27, 2009, 09:02:05 πμ »
nitsa2009
Ανώτατο μέλος
nitsa2009
Φύλο:
Μηνύματα: 3.043
Μέλος από: Απρ, 2009
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΟ ΡΥΖΑΚΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΑΝΙΘΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
ΜΠΕΛΤΕ.ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΛΑΔΙ ΒΑΖΩ ΦΥΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ .ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ.ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΜΠΕΛΤΕΣ ΤΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ
«
Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 27, 2009, 09:10:16 πμ από nitsa2009
»
Καταγράφηκε
https://nitsa2009.blogspot.com/
Απάντηση #19
«
στις:
Οκτώβριος 28, 2009, 15:44:18 μμ »
arhontia
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Καλό καβούρντισμα ο κιμάς με το κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό με μπόλικο ελαιόλαδο. Στο τελος και το ρύζι. Σιγανό μαγείρεμα με λίγο νερό στην κατσαρόλα - δεν χρειάζεται να κολυμπάνε - μόλις που να τους σκεπάζει. Μόλις τους κατεβάζω από τη φωτιά, ετοιμάζω το αυγολέμονο, έχοντας δυαλύσει και μια κουταλιά κορν φλάουρ στο λεμόνι πριν το ρίξω στο αυγό. Ρίχνω το αυγολέμονο μέσα στην κατσαρόλα και την γυρνάω λίγο να πάει παντού. Το αυγολέμονο τους κρατάει λευκούς.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
Απάντηση #20
«
στις:
Οκτώβριος 28, 2009, 15:57:46 μμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Α καβουρντζιεις τον κιμα Αρχοντια ε?
Ναι το σκεφτηκα και εγω αλλα επειδη ειχα μαθει να τους κανω με ωμο τον κιμα φοβομουν μηπως δεν πλαθονται καλα.
Ευχαριστω!
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #21
«
στις:
Οκτώβριος 29, 2009, 11:26:22 πμ »
marylou
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 763
Μέλος από: Μάρ, 2009
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Και εγω Μαργαρίτα το ίδιο μου συμβαίνει όταν τους φτιάχνω και μέλιστα το είχα συζητήσει με την μαμά μου αυτό και αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι όταν είναι πολύ ζεστοί έχουν αυτό το ροζέ χρώμα όμες μετά που κρυώνουν αρχίζει και σκουρένει το χρώμα του κυμά... μάλλον αυτό πρέπει να είναι .
Πάντως είναι ένα απο τα ωραιότερά μου φαγητά..
Καταγράφηκε
Πίσω απο τα σύννεφα.... ο ήλιος πάντα θα λάμπει !!!
Απάντηση #22
«
στις:
Οκτώβριος 29, 2009, 12:07:50 μμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Ναι ετσι ειναι μαλλον αλλα εμενα δε μου αρεσει στο ματι
Θα δοκιαμσω αυτα που ειπαν τα κοριτσια και βλεπουμε..
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #23
«
στις:
Νοέμβριος 22, 2009, 18:09:34 μμ »
margarita79
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
λοιπον επανερχομαι στο θεμα..
Με σκετο μοσχαρισιο κιμα σημερα και με ολα τα tips σας βγηκε καταροζ ο κιμας και ηταν και 2 ωρες στην κατσαρολα να ψηνονται...
Μπας και φταει το ειδος του κιμα?
Εσεις τι βαζετε?Μισο- μισο?
Τωρα απομενει να τον καβουρντισω πριν αλλα εχω ενδοιασμο για το αν θα πλαθετε...μαλλον οχι ε?
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
Απάντηση #24
«
στις:
Νοέμβριος 22, 2009, 18:47:47 μμ »
vago
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.812
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Λαχανοντολμάδες-Γιατί κοκκινίζει ο κιμάς?
Εμένα παντως στους χθεσινούς που εφτιαξα δεν μου κοκκινησε καθόλου. Σκέτος μοσχαρίσιος κιμάς με 1 ωρίτσα βράσιμο περίπου. Βρε Μαργαρίτα δε δοκιμάζεις και με κιμά από άλλο κρεοπωλείο?
Καταγράφηκε
What if I like black? It doesn't make me a bad person.
Σελίδες
«
1
2
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...