1 1/2 κούπα αλεύρι δυνατό
1 κούπας νερό
1 κουταλιά ζάχαρη
1/2 κούπα βούτυρο
5 -6 αβγά
2 κούπες νερό
2 κούπες ζάχαρη
1/2 κούπα μέλι
βάζεις σε μια κατσαρόλα να βράζει η ζάχαρη το νερό και το βούτυρο μόλις αρχίζει και χοχλάζει πρόσθεσε τα έξιs υλικά ,αλεύρι αλάτι ,ανακατεύεις καλά για 1 λεπτό κλισέ άμεσος την φωτιά .μόλις κρύωσε άρχιζε να πρόσθετης ένα ένα τα αβγά και να ανακατεύεις καλά πριν προσθέσεις το επόμενο αβγό .
βάζεις κάθε φορα λίγο μίγμα σε κορνέ σαντιγί kai πιέζεις ώστε να πέφτουν κορδόνια ζύμης στο καυτό λάδι.πριν όμως έχεις φτιάξει και το σιρόπι σου .
δηλαδή βάζεις όλα τα υλικά για το σιρόπι σε μια κατσαρόλα και ψήνεις για 10 λεπτά βάζεις το σιρόπι σου σε μια λεκάνη ώστε όταν τηγανίζεις τα touloupmakia σου να τα ρίχνεις μέσα στο σιρόπι και μετά να τα αραδιάζεις.
στο πιάτο όπου και εκεί τα πασπαλίζεις με καρυδόψιχα η τα αφήνεις σκέτα ,,
εγώ στην ζύμη βάζο ξύσμα πορτοκαλιού η λεμονιού.
αυτή την συνταγή έχω εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη