|
« στις: Οκτώβριος 01, 2008, 19:40:01 μμ »
|
|
giota
Ανώτατο μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
|
|
|
Απάντηση #1
|
« στις: Οκτώβριος 01, 2008, 21:30:42 μμ »
|
|
|
Απάντηση #2
|
« στις: Οκτώβριος 01, 2008, 21:58:33 μμ »
|
|
Απάντηση #3
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 09:43:19 πμ »
|
|
Απάντηση #4
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 09:48:17 πμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
Λοιπόν εγώ κάνω το εξής: Παίρνω καφαλοτύρι και το κόβω σε ραβδάκια χοντρά και τα περνάω απο αντικολλητικό τηγάνι που το έχω αφήσει να κάψει πολύ καλά. Μόλις αρπάξει απο όλες τις πλευρές το βγάζω.Η κρούστα που κάνει το εμποδίζει να λιώσει πάρα πολύ.Η άλλη λύση είναι να βάλεις χαλούμι που δεν λιώνει καθόλου.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #5
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 11:28:35 πμ »
|
|
giota
Ανώτατο μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
|
|
|
Απάντηση #6
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 12:27:45 μμ »
|
|
Απάντηση #7
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 13:16:25 μμ »
|
|
Απάντηση #8
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 13:40:27 μμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
Eίναι πάρα πολύ εύκολο το κεφαλοτύρι πιάνει αμέσως κρουστα, αρκεί το τηγάνι σου να κάψει πολύ καλα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #9
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 20:28:37 μμ »
|
|
Απάντηση #10
|
« στις: Οκτώβριος 02, 2008, 20:40:01 μμ »
|
|
Απάντηση #11
|
« στις: Οκτώβριος 03, 2008, 08:54:18 πμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
Xαχαχαχαχαχχαχα!! Σε καλό σου ρε sgr με έκανες και γέλασα!! Ναι, ναι όπως τα λες, δεν το δείχνω για να μην με ματιάσετε!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #12
|
« στις: Οκτώβριος 03, 2008, 10:39:58 πμ »
|
|
|