ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 2 ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΡΙΓΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ . ΕΧΟΥΜΕ 4 Η 5 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΥΡΙΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ " ΑΛΜΥΡΑ ΓΛΥΚΑ " ΣΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ 1 Η 2 ΜΠΟΛΙΕΣ . ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ . ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 150 / 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ . ΥΛΙΚΑ 2 ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ,4 Η 5 ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΥΡΙΑ ΓΛΥΚΑ , ΑΛΜΥΡΑ , ΜΠΟΛΙΚΗ ΡΙΓΑΝΗ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ . ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ .