Ρε παιδιά ξέρετε τι σκέφτηκα τώρα; Τον λουκουμά, τον κάνει λουκουμά το τηγάνιισμα σε μπόλικο λάδι, οκ;
Αν δηλαδή τηγανίσουμε το ίδιο μείγμα σε λίγο λάδι δε θα φουσκώσει και θα γίνει τηγανίτα.
Μήπως λοιπόν και στο φούρνο συμβεί κάτι ανάλογο; Δε φουσκώσει δηλαδή. Βέβαια τη γεύση θα την έχει αλλά για την εμφάνιση δεν ξέρω.
![Αναποφασιστικότητα](https://www.greekmasa.gr/forum/Smileys/Tranquility/wrong.png)
Τώρα αυτή συνταγή που έχω εγώ είναι ζύμη που φουσκώνει και μετά τη χρησιμοποιείς οπότε λογικά θα γίνει αλλά πάλι δεν ξέρω. Τι λέτε κι εσείς;
![Απορία](https://www.greekmasa.gr/forum/Smileys/Tranquility/shocked.png)