Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάιος 23, 2024, 18:16:34 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Αναζήτηση Συνταγής
Μακαρόνια βιολογικά
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
2
»
Αποστολέας
Θέμα: Μακαρόνια βιολογικά (Αναγνώστηκε 9618 φορές)
«
στις:
Ιανουάριος 12, 2008, 11:07:59 πμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Μακαρόνια βιολογικά
Βρήκα στα βιολογικά και αγόρασα διάφορα μακαρόνια με διάφορες γεύσεις: με πιπεριά καυτερή, με σπανάκι, και βρήκα και για πρώτη φορά μακαρόνια με
σπιρουλίνα
.
Συνήθως τα φτιάχνω με μια ελαφριά σάλτσα ντομάτας. Τα μακαρόνια με σπιρουλίνα τα αγόρασα για πρώτη φορά. Με τι άλλες σάλτσες μου προτείνετε για να τα συνοδεύσω; Για γράψτε καμιά ιδέα.
Καταγράφηκε
Απάντηση #1
«
στις:
Ιανουάριος 12, 2008, 11:29:12 πμ »
arhontia
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Λία, τίί είναι η σπιρουλίνα;;
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
Απάντηση #2
«
στις:
Ιανουάριος 12, 2008, 12:30:02 μμ »
giota
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
εχει ένα θέμα στην παρακατω διευθυνση και το διαβασα και στην iatronet
www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=54&topic=280.0
Καταγράφηκε
https://www.youtube.com/user/staroula1000
Απάντηση #3
«
στις:
Ιανουάριος 12, 2008, 13:25:33 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Αρχοντία, τo φύκι σπιρουλίνα είναι συμπλήρωμα διατροφής και λένε ότι έχει 100 θρεπτικά συστατικά.
Τώρα αν έχετε καμιά ιδέα διαφορετική από τη σάλτσα ντομάτας για τα διάφορα μακαρονάκια που αναφέρω, πες τε την.
Καταγράφηκε
Απάντηση #4
«
στις:
Ιανουάριος 12, 2008, 13:32:15 μμ »
arhontia
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Ευχαριστώ Γιώτα, το διάβασα. Τί γεύση να έχουν άραγε τα μακαρόνια με σπιρουλίνα;; Φύκι του γλυκού νερού...
Θυμήθηκα μια συνταγή που έφτιαχνε η συγκάτοικός μου στην Ιταλία για τα πράσινα ζυμαρικά (αυτά με το σπανάκι):
Κρατούσε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά και πολτοποιούσε μαζί με αυτό καρύδι στο γουδί, έβαζε και λίγο ελαιόλαδο και πιπέρι από το μύλο, και περιέλουζε με αυτό τα ζυμαρικά. Ούτε βούτυρο ούτε τίποτα, μόνο λίγη παρμεζάνα.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
Απάντηση #5
«
στις:
Ιανουάριος 12, 2008, 19:24:10 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Αρχοντία, έφτιαξα για μένα τα μακαρόνια με τη σάλτσα καρυδιού. Ενδιαφέρουσα συνταγή.
Καταγράφηκε
Απάντηση #6
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 13:20:44 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Μια και μου δώσατε συμβουλές για το απάκι, βάλτε και κανένα χεράκι και σεις σε αυτά τα μακαρονάκια που λέω. Όλες οι ιδέες δεκτές και εφαρμόσιμες.
Εχω αποφασίσει να γίνω της υγιεινής........
ΑΑ ........και μακαρόνια με μαιντανό και σκόρδο.
Αν δεν υπάρξουν απαντήσεις, θα τα φτιάξω σκέτα με λάδι και τριμμένη μυζήθρα ή παρμεζάνα και τίποτα άλλο
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2008, 13:23:09 μμ από Lia_P
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #7
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 13:34:59 μμ »
elie
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 644
Μέλος από: Οκτ, 2007
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Δεν το είχα δει αυτό το θέμα με τα ζυμαρικά από σπιρουλίνα εδώ στο site.
Εγώ τα κάνω με ξηρούς καρπούς, λίγο σκόρδο, μανιτάρια και για υγρό ρόφημα βρώμης (από τα βιολογικά κι αυτό), εννοείται ελαιόλαδο και μπόλικο μαϊντανό. Το είχα δει στην τηλεόραση αλλά δεν θυμάμαι πού.
Η σπιρουλίνα είναι καταπληκτική, έχει άπειρο σίδηρο και πρωτεϊνες. Όταν το είχα ανακαλύψει είχα εκπλαγεί ευχάριστα για το πόσο καλό κάνει στον οργανισμό. Μάλιστα στην Ελλάδα καλλιεργείται (το συγκεκριμένο φύκι) και εξάγεται σε όλο τον κόσμο (από τις πρώτες χώρες σε παραγωγή!).
Κυκλοφορεί και σε συμπληρώματα διατροφής.
Καταγράφηκε
https://twitter.com/melie_gala
https://melie-gala.blogspot.com/
Απάντηση #8
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 13:41:40 μμ »
ata
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.004
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Το ρόφημα βρώμης τι γεύση προσδίνει ? το μαγειρεύεις απο την αρχή ? για πες περισσότερα .....
Καταγράφηκε
Απάντηση #9
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 14:05:06 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Εlie, νομίζω , αν κατάλαβα καλά, ότι μιλάς για τον τρόπο που φτιάχνεις τα μακαρόνια με σπιρουλίνα, έτσι;
Θα μπορούσες να την γράψεις αναλυτικά; ή και να την ποστάρεις αν ήθελες.
Εδώ στο μάσα παλαιότερα είχαμε αναφέρει
τη σπιρουλίνα
αλλά σε χάπια.
Καταγράφηκε
Απάντηση #10
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 14:09:54 μμ »
al1975
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Λία είχα κανει αυτή την συνταγή και βγήκε καλή.Είναι η συνταγή που προτείνει και η Elie.
https://www.nistikoarkoudi.gr/recipe.asp?rl=1&rc_id=462
Δοκίμασε την.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2008, 14:14:41 μμ από al1975
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #11
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 14:14:31 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Βρε αγγελικούλα, περίεργα υλικά έχει. Πού να βρω βραζιλιάνικα καρύδια, μανιτάρια "κουμπάκια" και άλλα;
Κάτι σε πιο απλό δεν έχουμε;
Καταγράφηκε
Απάντηση #12
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 14:15:54 μμ »
al1975
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Βραζιλιάνικα καρύδια βρίσκεις στο carrefour, μανιτάρια βάλε άσπρα τα κλασικά.
Γενικά όμως πιστεύω οτι μπορείς να τους συμπεριφερθείς όπως στα κοινά μακαρόνια.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2008, 14:18:31 μμ από al1975
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #13
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 14:21:38 μμ »
sgr
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Κορίτσια έχουν κάποια διαφορετική γεύση αυτά τα μακαρόνια ή μοιάζουν με τα γνωστά ?
Καταγράφηκε
Απάντηση #14
«
στις:
Ιανουάριος 15, 2008, 14:25:06 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Μακαρόνια βιολογικά
Αυτό θα έλεγα και γω. Αν αυτά τα μακαρόνια με τη σπιρουλίνα έχουν κάποια γεύση, να μην την επισκιάσει η σάλτσα που θα μπει.
Κάποιες φορές που είχα φτιάξει με πάπρικα ή με μανιτάρια που έχουν ωραία γεύση και εμφάνιση, τα ΄φαγαμε σκέτα με λάδι και παρμεζάνα,τίποτα άλλο. Είπα μήπως υπάρχει κάτι που να αναδείξει τις γεύσεις χωρίς να καλύπτει το ζυμαρικό.
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
2
»
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...