Σελίδα 1 από 2 Υλικά:
- 400 γρ φέτα χοντροκομμένη
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- Λίγο τριμμένο κίτρινο τυρί(οτιδήποτε θέλετε)
- 4 αυγά
- 1 κούπα γάλα φρέσκο
- 1 κούπα αλεύρι
- 2 κουταλάκια μπέικιν παουντερ
- Λίγο πιπέρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Ζαμπόν σε κομματάκια ή παριζακι σε κυβακια
- Τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε πολύ καλά τα εξής υλικά: φέτα, γιαούρτι, αυγά, γάλα, λίγο ελαιόλαδο,το τριμμενο τυρι και το πιπεράκι Ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν και το προσθέτουμε στο μείγμαΡίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο πυρέξ ή στο ταψάκι μας (όχι μεγάλο ταψί) και πασπαλίζουμε με αρκετή τριμμένη φρυγανιά ρίχνουμε το μείγμα και πασπαλίζουμε ξανά με τριμμένη φρυγανιά Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς στον αέρα, για περίπου 40` (εξαρτάται από τον φούρνο μας. Η πίτα πρέπει να φουσκώσει και να ροδίσει). Σε αυτή την πιτουλα μπορείτε να προσθέσετε και ότι άλλο θέλετε σκέτη με τυρί και ανηθο,μανιταρια πιπεριά. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (126) | Εμφανίσεις: 112634 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|