Σελίδα 1 από 2 Υλικά: - Μπριζόλες χοιρινές
- Χυμός πορτοκαλιού (μισό ποτήρι του νερού κάθε 2 μπριζόλες)
- 1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
- 2 κουταλάκια μουστάρδα
- 1 κουταλιά σκόνη σούπας μανιταριών
- Λιγο λευκό κρασί
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
Εκτέλεση: Ψήνουμε τις μπριζόλες σε αντικολλητικο τηγάνι αφού τις έχουμε αλατοπιπερωσει και ρίξει ρίγανη. Σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί Προσθέτουμε τα μανιτάρια . Ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού με τη μουστάρδα και τα προσθέτουμε στις μπριζόλες. Αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί βράση και να δέσει η σάλτσα. Προς το τέλος διαλύουμε 1 κουταλιά σκόνη σούπας μανιταριών σε λίγο νερό και το ρίχνουμε στο φαγητό για να δέσει όμορφα η σάλτσα. Αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά και σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι Αυτή τη σάλτσα πολλές φορές την έχω χρησιμοποιήσει σε ρολακια από ψαρονέφρι. Καλή επιτυχία!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (75) | Εμφανίσεις: 82618 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|