Φυσικά τα μπιφτέκια δεν είναι καμμια ιδιαίτερη συνταγή αλλά επειδή έχω δοκιμάσει πολλές παραλλαγές και δεν ήμουν ευχαριστημένη με κάποια συνταγή έφτιαξα μια δική μου η οποία αρέσει πολύ σε όλους μας. Το ιδιαίτερο είναι ότι δεν έχει ψωμιά αν δεν βάλουμε το λίγο λαδάκι είναι και διαίτης! Υλικά: - 1.200 γρ. κιμά μοσχάρι
- 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα στον τρίφτη
- σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουτ.σ. μουστάρδα
- λίγο pummaro (με το μάτι) ή 1-2 κ.σ. κέτσαπ
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γλ. σόδα
- αλάτι-πιπέρι
- λίγο θυμάρι, πάπρικα, ρίγανη αρκετή
- 1 κ.σούπας τριμμένο κόλιανδρο
- 1 αυγό ολόκληρο
- λίγο λάδι
- λίγο γάλα (2-3 κουτ. σ.)
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά και ψήνουμε στους 220 βαθμούς. Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (95) | Εμφανίσεις: 142795 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |