Σελίδα 1 από 2 Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή απο ένα παλιό βιβλίο μαγειρικής της Κ. Μαυροειδή. Εγώ το λέω το κοτόπουλο του ποδοσφαίρου, ξέρετε όταν μαζεύονται στο σπίτι όλως τυχαίως οι φίλοι για να δούν ποδόσφαιρο με μπύρα. ΥΛΙΚΑ
- 11/2 κιλό κοτόπουλο στήθος χωρίς κόκαλο
- 2 φλυτζ. φρυγανιά τριμμένη
- 1/3 φλυτζ. ελαιόλαδο
- 1κ,γ, αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- 1/2 κ.γ. κάρυ
- 1κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. σκόρδο σε σκόνη
- 1κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε τη φρυγανιά με τα υπόλοιπα υλικά, τα αδειάζετε σε μιά σακουλίτσα και βάζετε μέσα δύο δύο τα κομμάτια του κοτόπουλου. Κρατώντας τη σακούλα κλειστή, την κουνάτε πάνω κάτω για να καλυφθούν τα κομμάτια απο το μίγμα. Στρώνετε με αλουμινόχαρτο ή χαρτί ψησίματος το ταψί του φούρνου και τοποθετείτε τα κομμάτια χωρίς να προσθέσετε τίποτε άλλο. Τα ψήνετε στούς 200 βαθμούς για 35 λεπτά. Τα συνοδεύετε με μιά σάλτσα μαγιονέζας ή γιαουρτιού. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Προσθήκη ως Αγαπημένο (101) | Εμφανίσεις: 67614 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|