Υλικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας σας
- 2 κ.σ. βιτάμ
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Λίγη ρίγανη
- 20 περίπου κομματάκια στήθος κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 1 πιπεριά
- Λίγα μανιτάρια φέτες
- Κάρυ
- Ασπρο κρασί
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος
- Αλατοπίπερο
Εκτέλεση - Βάζετε σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο και βαθύ το βιτάμ και το σκόρδο ψιλοκομμένο να ζεσταθεί.
- Οταν κάψει ρίχνετε το φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες.
- Το ανακατεύετε συχνά μέχρι να ψηθεί και προσθέτετε τη ρίγανη.
- Κόβετε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες χρησιμοποιώντας το εργαλείο για το λάχανο και το βάζετε κι αυτό στο τηγάνι.
- Προσθέτετε την πιπεριά σε φέτες κι αυτή, το κάρυ και τα μανιτάρια.
- Σβήνω με άσπρο κρασί.
- Οταν πιεί το κρασί ρίχνω κρέμα γάλακτος μέχρι την μέση του τηγανιού και αλατοπιπερώνω.
- Αφήνω να βράσει μέχρι να φουσκώσει και μόλις κάτσει η κρέμα γάλακτος κατεβάζω από την φωτιά για να μην "κόψει".
Σερβίρετε βάζοντας την σάλτσα πάνω στα βρασμένα ζυμαρικά. Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 12700
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |