Υλικά - 600 γρ. farfalle
- 5 ντομάτες αποφλοιωμένες
- 2 κονσέρβες τόνο
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές ξηρό λευκό κρασί
- 7 ελιές προαιρετικά σε ροδέλες
- 2 κουταλάκια φρέσκια ρίγανη
- Μαϊντανό για το γαρνίρισμα
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι φρέσκο κατά προτίμηση
Εκτέλεση - Ζεσταίνουμε το λάδι και μαραίνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να πάρουν βράση.
- Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να πάρουν βράση για 1 λεπτό.
- Βάζουμε τις ελιές και αλάτι, πιπέρι κατά βούληση.
- Βράζουμε τα farfalle.
- Στραγγίζουμε τον τόνο και τον διαλύουμε με το πιρούνι.
- Βάζουμε τα farfalle σε μεγάλο πιάτο και προσθέτουμε την σάλτσα και λίγα κλωνάρια μαϊντανού καθώς και λίγη ρίγανη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 3785
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |