Υλικά
- 160 γρ βιτάμ σόφτ
- 3 αυγά
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 2 ½ ποτήρια αλεύρι (Π.Φ.Μ (φουσκώνει μόνο του))
- Ξύσμα πορτοκαλιού λεμονιού ή βανίλια
- 300-400 γρ φράουλες ή μήλο ή αχλάδι ή ροδάκινο
Εκτέλεση Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη μετά ρίχνουμε τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά εκτός των φρούτων . Ελαφρύ ανακάτεμα και σε βουτυρωμένο ταψάκι μικρό. Από πάνω βάζουμε τις φράουλες ή από τα άλλα φρούτα. Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα σε χαμηλή θερμοκρασία δηλ. 165 ̊ ή πάνω κάτω αντίσταση στους 180 ̊ μέχρι να ψηθεί το κέικ. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 19160 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |