ΥΛΙΚΑ: - 5 μεσαιες πατατες
- 2 αβγα βραστα
- 5 φετες ζαμπον ψιλοκομμενο
- 2 καροτα ωμα κομμενα σε λεπτες ροδελες
- 4 ραπανακια μικρα κομμενα σε φετακια
- μαιντανο ψιλοκομμενο
- αλατι, πιπερι
για την σως: - 1 μεσαιο βαζο μαγιονεζα
- 1 κεσεδακι γιαουρτι αγελαδος natural
- 3-4 γεματες κουταλιες της σουπας μουσταρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - Βράζουμε τις πατατες και μολις κρυωσουν ελαφρα τις κοβουμε σε κυβους μεγεθους 2 cm.
- Βαζουμε σε μια λεκανη τις πατατες τις αλατιζουμε και ανακατευουμε ελαφρα. Ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα λιγο αλατι ακομα, πιπερι και 1-2 κουταλιες σουπας ελαιολαδο.
- Σε ενα μπωλ ανατατευουμε τα υλικα για την σως. Ριχνουμε και την σως πανω απο τα υλικα γιατην σαλατα και ανακατευουμε καλα.
- Βαζουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 4 ωρες προτου σερβιρουμε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 10264 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |