Υλικά - 500 γρ. μοσχάρι ποντίκι
- ¾ κουτάκι μπύρα
- 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες ή μικρα κρεμμυδάκια
- 1 καροτο σε φετακια
- 1 κουτι μανιταρακια ολοκληρα
- 1 φλιτζανακι πουμαρο
- 1 ντοματα σε κυβάκια
- 2 κ.σ τυρι κρεμα τυπου φιλαδελφεια ή dirollo
- ¾ φλιτζάνι λάδι
- 1 κ.σ κέτσαπ
- 1 κ.γ ζάχαρη
- Αλατι, πιπέρι,λιγη κανελλα
Εκτέλεση - Πλένουμε το μοσχάρι και βάζουμε το λάδι στη χύτρα μας .
- Βαζουμε τα μανιταρια και το καροτο και τα τσιγαριζουμε μεχρι να πιουν τα υγρά.
- Τα αφαιρούμε με μια τρυπητή και βάζουμε το κρεας,το αφήνουμε να τσιγαριστεί και προς το τέλος προσθέτουμε τα κρεμμύδια τα οποία πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη να καραμελώσουν
- Σβήνουμε με τη μπύρα και ρίχνουμε πιπερι, κανελλα, την ντοματα χυμο και κυβακια, τα μανιταρια τα καροτα και την κέτσαπ.
- Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για μίση ώρα.
- Ανοίγουμε τη χύτρα, αλατίζουμε και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά και σχεδόν να δέσει η σάλτσα.
- Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και περιμένουμε να πάρει λίγες ακόμα βράσεις και να δέσει η σάλτσα εντελώς.
- Το φαγητό μας είναι έτοιμο!!
Σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Εγώ το συνοδευσα με πληγούρι κοκκινιστό Προσθήκη ως Αγαπημένο (22) | Εμφανίσεις: 14959 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |